QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zloděj se vloupal do recepce domu. Policie shání svědky - ZÁBĚRY Z KAMER

16.02.2017 15:32

Policie v Plzni řeší případ vloupání do recepce domu v Pobřežní ulici. Kamery měly zachytit podezřelého muže, kterého teď policie shání. Poznáte muže na záběrech? Ozvěte se!

K vloupání do recepce došlo 6. ledna letošního roku v ranních hodinách. Zloděj nakonec odcházel z místa činu s kabelkou i penězi. Policie nyní získala záběry z bezpečnostních kamer a shání všechny svědky.

"Dne 6. ledna tohoto roku zatím přesně neustanovený pachatel vstoupil krátce po osmé hodině ranní do jednoho z objektů v Pobřežní ulici v Plzni, kde recepční sdělil, že zde má sjednanou schůzku. Následně se po objektu přibližně 40 minut pohyboval a v okamžiku, kdy se recepční vzdálila ze svého pracoviště, se do uzavřené recepce vloupal. Z prostor odcizil dámskou kabelku s finanční hotovostí a osobními doklady," říká k případu mluvčí policie Pavla Burešová.

Na záběrech z bezpečnostní kamery, které policie nyní zveřejnila, je zachycený podezřelý muž. Po něm teď policisté pátrají a významně by jim v tom mohli pomoct svědci. "Jakékoli informace k podezřelému muži sdělte policistům na telefonní čísla 974 325 671, 974 325 697, či na linku tísňového volání 158 nebo na jakoukoliv policejní služebnu," dodává policejní mluvčí.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24