QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zloděj terorizoval obchodníky v kraji! Dojít si pro něj musela zásahovka

23.04.2018 14:59

Celou sérii vloupání do nejrůznějších provozoven po regionu má na kontě mladý muž. Pro ozbrojeného "podnikavce" si nakonec musela dojít zásahovka.

foto-qap-cz (51)

Restaurace, kadeřnictví i čeprací stanice nebo garáž. Mladý zloděj v posledních týdnech doslova řádil na několika místech kraje. Policii se ho podařilo ale během krátké doby dopadnout, do akce ovšem musela jít zásahovka, protože zloděj byl ozbrojený. 

"V sobotu 21. dubna letošního roku byl v ranních hodinách v obci na Domažlicku zjištěn podezřelý muž, kdy byla přivolána i zásahová jednotka, protože se jednalo o ozbrojeného pachatele. Muž byl zadržen a k činům se doznal," potvrdila mluvčí policie Dana Ladmanová.

Zloděj poprvé udeřil v obci Točník na začátku dubna, když vyjkradl zaparkovaný transporter a z garáže navíc i kolo. O pár dnů později pak úřadoval v Přešticích, kde se vloupal do čerpací stanice. Následovala výprava do Nýrska, kde se mu "zalíbilo" kadeřnictví. Z provozovny si odnesl peníze. Pak už se jeho rajonem staly Klatovy. Během tří dnů tam stihl vykrást další kadeřnictví i restauraci. Celkově nakradl během pár týdnů věci i peníze za víc jak 300 tisíc.

Mladý muž nakonec skončil ve vazbě.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24