Zloděj ukradl z chodby domu speciální kolo. Viděli jste ho?

12.08.2017 8:12

Zloději kol jsou v poslední době v regionu skutečně při chuti. Tentokrát policie pátrá po speciálním kolu, který zloděj ukradl přímo z chodby domu v Kozolupech!

Kolo se ztratilo z chodby bytového domu ve středu 9. srpna v době mezi 5. a 18. hodinou. Kolo sice bylo zabezpečené lanovým zámkem, ten ale zloděj poměrně snadno překonal.

"Jednalo se o speciální, celoodpružené jízdní sjezdové kolo značky GT. Rám jízdního kola je bílé barvy, zadní kolo pak maskáčové. Na přední vidlici je nápis boxxer. Kolo má kotoučové brzdy a zadní přehazovačku na 6 pozic," říká mluvčí policie Markéta Fialová.

Policisté mají už k dispozici fotografie kola a nyní shání svědky, kteří ho případně viděli, aby se ohlásili. "Vzhledem k tomu, že je svým provedením i barvou velmi atypické, obracíme se na veřejnost se žádostí o spolupráci při pátrání jak po jízdním kole, tak i po případném pachateli krádeže," dodává policejní mluvčí.

Svědci se mohou obrátit přímo na policisty na obvodním oddělení v Městě Touškov nebo na jakékoliv jiné policejní služebně. Informace ale mohou volat také na lin ku 158.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24