Zloději v kradených luxusních autech ujeli policejním hlídkám! Policie shání svědky

13.10.2018 14:29

Hned dvakrát během několika dnů se v kraji odehrálo policejní pronásledování kradených aut. Zloději je převáželi z Německa, hlídkám ale ujeli. Policie žádá o pomoc svědky!

DSC05279

Zloděje v kradených luxusních autech pronásledovali němečtí policisté od začátku října hned ve dvou případech. V obou jim ale na české straně ujeli. Případem se tak zabývají i policisté na Domažlicku.

"K prvnímu přeshraničnímu pronásledování došlo dne 2. října v 02:27 hodin. Hlídka německých policistů pronásledovala dvě vozidla, a to vozidlo tovární značky Audi A6 a Audi Q5, která byla odcizena v příhraničí na německé straně. Na hranicích po projetí bývalým hraničním přechodem Železná jim však kradená vozidla zmizela z dohledu. Další vozidlo, tentokrát se jednalo o vozidlo BMW M4, pronásledovali němečtí policisté dne 10. října 2018 v 03:16 hodin. Zloděj s kradeným vozidlem přejel hranice na Švarcavě. I zde však policistům ujelo," říká mluvčí policie Dagmar Brožová.

Kromě německých policistů se případem zabývají i jejich kolegové v Poběžovicích. V souvislosti s tím žádají všechny svědky, kteří by si všimli podezřelého pohybu osob nebo vozidel v daných oblastech, aby ihned kontaktovali tísňovou linku policie 158.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24