QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zoo láká na "valentýnský" týden. Páry budou mít levnější vstupné

07.02.2018 18:32

Se speciální valentýnskou akcí přichází plzeňská zoologická zahrada. Páry si mohou užít zlevněné vstupné. Přinášíme podrobnosti...

ZOO_Plzen_28_rijen (4)

Svátek zamilovaných je přesně za týden, připadá na středu 14. února. Zoologická zahrada v Plzni proto připravila speciální akci pro páry.

"Zoologická a botanická zahrada města Plzně nabízí zvýhodněné vstupné pro dvě osoby (150 Kč) v rámci Valentýnského týdne 12. až 18. února. V tomto týdnu lze poukaz zakoupit a uplatnit ho dle platnosti vstupenky," informovala zoo. Dárkový poukaz pro zamilované si můžete pořídit přes mail kaasova@plzen.eu.

Když už se rozhodnete nabídku využít, můžete se těšit například na spoustu mláďat, která k vidění nabízí statek Lüftnerka (podrobnosti se dočtete zde). Vyrazit ale můžete například i za čerstvou oslavenkyní, slečnou nososrožce indického Růženkou, která v tomto týdnu oslavila první narozeniny (více se dočtete zde).

Do zoo ale samozřejmě mohou vyrazit i další návštěvníci a nemusí být nutně v páru. Plzeňská zoo je až do konce března otevřená v zimním režimu, to znamená denně od 9 do 17 hodin. Pokladny se uzavírají v 16:30. Až do konce března navíc platí mimosezónní vstupné. Dospělí zaplatí 100 korun, zlevněné vstupné pro děti do 15 let, studenty do 26 let a seniory nad 60 let je 70 korun. Děti do tří let mají vstup zdarma. Levnější je momentálně také rodinná vstupenka, pro dva dospělé a dvě děti vyjde na 310 korun.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24