QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zpříjemněte si začátek školního roku výletem do Bayern parku se slevou

13.09.2018 12:06

Začátek školního roku nemusí být jen o povinnostech. Užijte si rodinný výlet do Bavorska plný atrakcí, zábavy a navíc se speciální slevou. Prvňáčci mají teď dokonce vstup zdarma.

bp_freischuetz_002

Prázdniny jsou sice nenávratně pryč, to ale není důvod neužít si ještě parádní rodinné výlety. Zvlášť když se školní rok teprve rozjíždí. Ideální možnost v těchto dnech nabízí zábavní park Bayern park v Bavorsku.

do 16. září mají navíc všichni prvňáčci vstup zdarma. Jeden z nejoriginálnějších zábavních parků vůbec nabízí nepřeberné množství atrakcí pro všechny generace. Zasazen je navíc v krásné přírodě a s hlučnými lunaparky nemá vůbec nic společného. V typickém bavorském stylu a v příjemném rodinném prostředí si tak můžete užít atrakce pro nejmenší, nejrůznější vystoupení, horské dráhy všech druhů nebo například jedno z nejextrémnějších bobových drah v Evropě. Užít si ale můžete také pozorování zvířat v přírodních výbězích nebo si můžete vychutnat výlet parníkem.

Mimořádnou akci v souvislosti se vstupným chystá park také na závěr září. O státním svátku 28. září bude zlevněné vstupné o 2,50 €ura. Stačí předložit slevový kupon z letáků, které jsou k dispozici například v regionálním centru Bavorsko-Čechy na náměstí Republiky v Plzni.

Bayern park leží nedaleko města Dingolfing v Bavorsku a z Plzně jste tam autem za zhruba dvě a půl hodiny.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24