QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Ztracené klíče, mobil nebod deštník? V nemocnici ve Stodu o ně nepřijdete

14.07.2017 14:39

Stodská nemocnice zřídila novou službu pro své klienty. Věci, které zapomenou v areálu, mohou dostat zpátky. Nově fungují v nemocnici "ztráty a nálezy".

SN

Stodská nemocnice zřídila na recepci ve vestibulu ambulantního traktu místo pro odkládání ztracených nebo zapomenutých věcí, které veřejnost nebo zaměstnanci najdou v okolí nebo uvnitř nemocnice. Pokud si nalezené věci nevyzvedne majitel, budou po měsíci předány městskému úřadu.

"Službu zřizujeme proto, že tu pacienti nebo návštěvy prostě zapomínají různé věci – nejčastěji třeba klíče, bundy, mikiny, tašky, brýle, deštníky, děti plyšáky nebo malé hračky. Lidem, kteří si na zapomenuté věci vzpomenou, chceme ulehčit je u nás zase najít a zvýšit pravděpodobnost, že se věci úplně neztratí,“ popisuje manažerka kvality Stodské nemocnice Monika Součková, která bude nalezené věci schraňovat a vydávat majitelům. 

Sběrným místem bude recepce nemocnice ve vestibulu ambulantního traktu, kde se nález zaeviduje. Právě v čekárnách ambulancí totiž zůstává nejvíce zapomenutých věcí. Dále pak po návštěvách na lůžkových odděleních. A nacházejí se věci i na parkovištích kolem nemocnice.

Z recepce se druhý den předají věci manažerce kvality. U ní budou měsíc. Pokud si je během té doby majitel nevyzvedne, předá je Městskému úřadu Stod. Na ztracenou věc se lidé mohou zeptat v den ztráty na recepci, od dalšího pracovního dne manažerky kvality v obvyklé pracovní době na telefonním čísle 377 193 607 a poté na stodské radnici.

FOTO: fcb Stodská nemocnice

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24