QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Futsalisté INDOSSu Plzeň si zahráli proti reprezentaci Kuvajtu

28.08.2012 10:49

Dva přípravné zápasy s reprezentací Kuvajtu mají za sebou mladíci SK INDOSSu Plzeň. Oba zápasy skončily nerozhodně. Ostudu si ale Plzeň rozhodně neuřízla.

DSC00567

Hned dvakrát si mladíci SK INDOSSu Plzeň zahráli v přípravě s reprezentací Kuvajtu. A hned dva nerozhodné výsledky ukázaly, že plzeňští futsalisté se nemají za co stydět.

První zápas skončil 4:4. Poločas mládež INDOSSu prohrála 1:2. V druhém poločase plzeňští futsalisté inkasovali, ale konec utkání otočili ve svůj prospěch a dotáhli na nerozhodné skóre. V týmu nastoupila většina nováčků v mládeži INDOSS U16 a U18.
"Beru to pozitivně, hráči si zkusili, co to je hrát ostrý zápas, a hlavně, kdo si jen tak může zahrát proti reprezentaci Kuvajtu. Kluci do zápasu dali všechno a to jsem od nich před utkání požadoval," řekl po prvním zápase šéftrenér mládeže Michael Sinkule.

SK INDOSS PLZEŇ U18 vs. REPREZENTACE KUVAJTU U17 4:4 ( 1:2 )

I druhý zápas v pondělí 27. srpna skončil smírně, tentokrát 2:2 po poločase 1:1. Tentokrát trenéři domácího celku vytvořili sestavu z hráčů ročníků 1994, 1995 a jen jedním ročníkem 1998. Druhý zápas bl samozřejmě, dle očekávání, těžším, hrálo se více tvrdě. A na obou týmech byl vidět zájem získat vítězství. V utkání INDOSS otevřel skóre na 1:0. Do poločasu však Kuvajt odpověděl. V druhém poločase znovu INDOSS vedl. Nakonec však Kuvajt vstřelil branku na konečných 2:2. Obě mužstva měla dost faulů, v druhé půlce dokonce za stavu 2:2 na obou stranách po pěti faulech. Souboj jak má být. Nakonec jedinou neproměněnou desítku měla Plzeň.
Pozápasové podání ruky bylo v duchu uznání kvality obou soupěřů.
"Jsme za tuto zkušenost rádi. Málo týmů a hráčů má možnost hrát klubově proti reprezentaci Kuvajtu. Obě mužstva předvedla dvě kvalitní utkání a musím pochválit výkon naší mládeže. Předvedli, že v Čechách hrajeme kvalitní futsal i na mládežnické úrovni. Je vidět, že letní výběr a testy INDOSSu se vyplatily," řekl po zápase manažer klubu Michal Sinkule.
Nyní se mládež bude připravovat na sezónu v 1. juniorské lize v kategoriích U16 a U18. Trenéři připravují mládež již od začátku srpna. Už 28. září bude U18 prověřena v 5. ročníku INDOSS CUPu.
Sestava 2. utkání: Diviš, Jebas, Hák - Purkart, Filipec, Groesl, Havlas, Folk, Kadlec A., Matějka, Vávra, Mudra L.

SK INDOSS PLZEŇ U18 vs. REPREZENTACE KUVAJTU U17 2:2 (1:1)

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24