QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

25.04.2024 14:31

Dopravní nehoda v Libušínské ulici v Plzni

Na místě zasahují všechny záchranné složky. Z  místa jsou hlášeny 4 zraněné osoby.

AKTUALIZUJEME: Policisté našli pohřešovanou dvanáctiletou dívku ze Všerub

29.11.2022 16:55     01.12.2022 7:43

Policisté pátrali po nezletilé dívce, která v úterý 29. listopadu dopoledne odešla ze školy. Dívku se podařilo ve středu večer najít v Praze.

pohřešovaná1

Aktualizace 1. prosince:

Dívku se podařilo vypátrat policii v Praze. "Díky výborné práci úněšovských policistů ve spolupráci s ostatními kolegy byla dívka vypátrána včerejšího dne ve večerních hodinách v Praze. V pořádku byla předána rodičům. Děkujeme médiím a veřejnosti za sdílení a pomoc při pátrání," uvedla mluvčí policie Eva Červenková.

 

 

Aktualizace 30. listopadu 11:00

Vyšetřování policistů ukázalo, že dívka zřejmě utekla z domova. "Policisté provedli šetření v rodině, ve škole a také u přátel. Prověrkou policisté zjistili, že dívka přišla do školy již bez věcí na vyučování a místo nich měla sbalené věci na převlečení. Policisté provedli prověrky na vlakových a autobusových zastávkách a nádražích a na dalších místech, kde by se dívka mohla zdržovat a v pátrání i nadále pokračují. Zatím vše bez kladných poznatků," uvedla Eva Červenková, tisková mluvčí policie.

Policie žádá občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o  pohybu či výskytu pohřešované dívky, aby neprodleně podali zprávu Policii ČR na telefon číslo 158 nebo osobně na policejní služebnu.

Při odchodu ze školy na sobě měla mít riflové kalhoty, zimní peřovou bundu a boty značky Nike. S sebou měla látkový batoh vínové barvy s černým zipem.

Foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24