QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Akce Týden hokeje láká malé hokejisty, v Plzni bude už ve čtvrtek

21.01.2019 18:57

Akce Týden hokeje je celorepubliková akce, která má za úkol nalákat děti k hokeji. V Plzni jde již o tradiční a vždy velmi oblíbenou akci. I letos se bude konat, a to už tento čtvrtek. 

DSC06200

"Přijďte ve čtvrtek 24. ledna na tréninkovou halu zimního stadionu v Plzni Plzeň, Home Monitoring Aréna, na akci Týden hokeje," láká pořadatel HC Plzeň 1929. Akce Týden hokeje začne v 16:30 a je určena pro všechny děti od 4 do 8 let.

Akce se mohou zúčastnit i děti, které nejsou na bruslích úplně zdatné. Jaké je to být malým hokejistou si může vyzkoušet úplně každý. Kromě zážitku v podobě prvních krůčků na ledě si každé dítě navíc s sebou domů odnese zajímavý hokejový dárek. Navíc na ledě budou i hokejisté A-týmu.

Co všechno je potřeba si na akci přinést? Stačí jen brusle, helma a rukavice (postačí i lyžařská helma a rukavice).

Pro děti je připraven zábavný program na ledě i mimo něj, rodiče zde získají podrobné informace o tom, co obnáší mít doma malého hokejistu a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí.

Pro účastníky Týdne hokeje je pak připravena ještě další výhoda. Každé dítě, které se na akci přihlásí do projektu Pojď hrát hokej a klub ho následně zaregistruje do Českého svazu ledního hokeje z. s. (Český hokej), získá poukaz v hodnotě 1 500 Kč na nákup hokejové výstroje od CCM.

Jak to vypadalo na poslední akci Týden hokeje v Plzni se podívejte do naší reportáže. Více najdete zde.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24