Alkohol jim sebral síly! Strážníci měli plné ruce práce s opilci v ulicích Plzně - FOTKY

12.09.2018 13:23

Strážníci městské policie v Plzni měli opět pořádně rušno kvůli opilcům. Sbírat je museli z chodníku hned na několika místech města. A žádná pohodová práce to rozhodně nebyla...

248536_2
248536_2248536_1kamenická

Strážníci v Plzni měli opět plné ruce práce s lidmi, kteří to přehnali s alkoholem. Jeden z nich si dokonce ustlal na obrubníku mezi zaparkovanými auty.

"Před půl čtvrtou odpoledne sbírala hlídka opilého muže na rohu ulic Kardinála Berana a Tylova. Ani s pomocí strážníků se nebyl schopen postavit na vlastní nohy. Nebylo divu, když mu dali dýchnout, přístroj na měření hladiny alkoholu v dechu ukázal hodnotu 3, 3 promile," říká k jednomu z pířpadů mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Nebyl to ale zdaleka jediný případ. Mimo jiné museli strážníci zasahovat i v Karlově ulici. "Ve večerních hodinách pak vyjela hlídka k případu do ulice Karlova. Na chodníku zde posedávala opilá žena. Pomoci se jí snažila její kamarádka, která ji podpírala. Žena byla v takovém stavu, kdy se nezvládla sama postavit. Když se pokoušela vstát, tak opakovaně padala na zem. Kvůli silné opilosti u ní nebylo možné provést na místě dechovou zkoušku," přidává další z případů mluvčí strážníků.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24