QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Anakonda Benda natáčela s Limbou nový klip v Pamele, přijďte na premiéru - FOTKY

15.06.2022 13:20

Přijďe se podívat - již tento čtvrtek. Natáčení se zúčastnily i plzeňské hvězdy v čele s Davidem Limberským. Podívejte se, jak vypadalo natáčení v klubu Pamela!

s
a (1)a (2)a (4)a (3)abs

Kapela Anakonda Benda, kterou snad každý Plzeňan už někdy slyšel hrát, natáčela ve známém plzeňském strip klubu Pamela. Nový videoklip vznikl k autorské písni Když holky jsou. Na natáčení nechyběly známé plzeňské osobnosti. Nenechte si ujít premiéru, která se koná již tento čtvrtek 16. června!

„Na natáčení klipu jsme přizvali i známé sportovní osobnosti. V klubu se spolu s námi před kamerou ukázal David Limberský, Patrik Ježek, Pavel Vaigl, Tomáš Bokr, Honza Kalaš a moderátor Petr “Vejvoďák” Vejvoda," uvedla kapela Anakonda Benda.

Nový hudební videoklip spatří světlo světa ve čtvrtek 16. června. Anakonda Benda připravila pro veřejnost slavnostní promítání a akce začíná od 19 hodin na venkovní zahrádce v šenku Parkán. Pozváni jsou všichni, kteří se natáčení účastnili. Nenechte si tuto zábavnou hudební událost ujít a potkejte se na premiéře s kapelou!

foto archiv Anakonda Benda

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24