Atrium Park Hůrka Klatovy se blíží do finále. Přijďte na Den otevřených dveří!

15.09.2018 19:40     21.09.2018 12:00

V Klatovech vznikají nové byty. Atrium Park Hůrka Klatovy se blíží do své finální podoby. Probíhá výstavba dvou posledních bytových domů a chystá se Den otevřených dveří.

foto3
foto2foto1foto3Bez názvu - 1byty klatovy

"V sobotu 22. září od 14:00-17:30 pro Vás pořádáme Den otevřených dveří. Pojďte se s námi pobavit u doprovodného programu v podobě ochutnávky moravských vín a poslechu příjemné hudby," zvou organizátoři. 

Atrium Park Hůrka Klatovy se blíží do své finální podoby. Právě probíhá výstavby posledních dvou bytových domů "D" a "E. Každý náš projekt je pro nás výzvou a snahou být lepší. U bytových domů "D" a "E" tomu není jinak.

Připravili jsme pro Vás prohlídku vybaveného vzorového bytu i bytů rozestavěných. Světlé, prostorné, vzdušné a energeticky úsporné. Takové jsou bytové domy v Atrium park Hůrka. Celá lokalita nabízí ideální prostor pro bydlení a trávení volného času jak mladým rodinám, tak díky bezbariérovému provedení i seniorům. Přijďte se seznámit s projektem, kde se snoubí moderní elegance s tradicí královského města Klatovy. Těšíme se na Vás!

Rezervujte si Vaše vysněné bydlení ještě dnes na tel.: 604 228 556 nebo na www.bytyklatovy.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24