QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Auto narazilo u Kaznějova do stromu. Mladý muž utrpěl zranění – FOTKY

09.03.2020 7:27     09.03.2020 10:20

Nehoda dvou osobních aut zkomplikovala ranní provoz na hlavním tahu 27 mezi Kaznějovem a Horní Břízou. Jedno vozidlo narazilo u železničního přejezdu do stromu.

1
12

Dvě osobní auta havarovala v pondělí 9. března po půl sedmé ráo na silnici 27 mezi Kaznějovem a Horní Břízou.

"Jedno z aut narazilo do stromu. Zajistili jsme oba vozy proti vzniku požáru a poskytli jedné zraněné osobě předlékařskou pomoc,“ říká mluvčí Hasičského záchranného sboru Plzeňského kraje Petr Poncar.

"Z místa dopravní nehody jsme transportovali muže ve věku 29 let se středně těžkým zraněním a při vědomí na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň,“ dodává Andrea Divišová z krajské záchranky.

Vyšetřování ukázalo, že jeden z řidičů předjížděl. "Řidič osobního vozidla VW golf, ročník 1993, jel ve směru od Kaznějova na Plzeň. Za železničním přejezdem začal předjíždět, před tímto manévrem se však nepřesvědčil, zda jej nepředjíždí jiné vozidlo a narazil do vozidla, které jej právě předjíždělo. Jednalo se o vozidlo tovární značky Škoda Octavia, které bylo nárazem odmrštěno do stromu. Toto vozidlo řídil řidič ročník 1991," uvedla mluvčí policie Ivana Jelínková.

Alkohol byl na místě vyloučen dechovou zkouškou u obou řidičů. Provoz byl řízen v místě kyvadlově.

FOTO: HZS PK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24