Auto prorazilo plot i část zdi domu! Řidič nadýchal skoro 2 promile - FOTKY

21.05.2018 9:51

Divoká jízda opilého řidiče v Draženově skončila pořádným karambolem. Se skoro 2 promile nezvládl řízení a s autem skončil v domě u silnice. Podívejte se na fotky z místa!

1
12345ViewImage

K nehodě došlo na hlavním průtahu Draženovem na Domažlicku v neděli v časných ranních hodinách. Řidič nadýchal skoro dvě promile.

"Padesátiletý řidič osobního automobilu tovární značky Audi S8 jedoucí z místní komunikace vedoucí mezi rybníkem a prodejnou směrem ke kruhovému objezdu na silnici I/26 při jízdě na přímém úseku vjel na pravou krajnici a dále vpravo mimo komunikaci, kde čelně narazil do oplocení a do domu. Vozidlo bylo poté odraženo na další oplocení a dům," popisuje průběh nehody mluvčí policie Dagmar Brožová.

Policie na místě provedla s řidičem dechové zkoušky a výsledek byl doslova šokující. "První dechová zkouška byla provedena s pozitivním výsledkem 1,90 promile alkoholu v krvi, druhé odborné měření bylo s pozitivním výsledkem 1,69 promile alkoholu v krvi. Řidič přiznal požití alkoholických nápojů před jízdou a dobrovolně se podrobil lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve," dodává policejní mluvčí.

Při nehodě se naštěstí nikomu nic nestalo, škody se ale nakonec vyšplhaly celkem na skoro 70 tisíc. Dopravní nehodu policie dál šetří, řidič je už ale podezřelý z ohrožení pod vlivem návykové látky.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24