QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Auto se na Tachovsku přetočilo na střechu. Dva zraněné transportoval vrtulník

11.07.2020 20:07     11.07.2020 21:02

Vrtulník letecké záchranné služby vzlétl během soboty 11. července už ke třetí dopravní nehodě. Do nemocnice dopravil dva muže, kteří havarovali u Bezděkova.

1

Série sobotních nehod pokračuje. K dopravní nehodě došlo na silnici z Nové Hospody do Plané u obce Bezděkov v sobotu kolem půl osmé večer.

Při nehodě se zranili dva cizinci. "Řidič vozidla Citroën jel po silnici I/21 ve směru od Janova na Bezděkov. Na rovném úseku komunikace vyjel do levého jízdního pruhu a následně do levého silničního příkopu, kde se vozidlo prevratilo na střechu. Při nehodě byli zraněni dva spolujezdci ve věku 56 a 42 let. Ti byli letecky transportovani do nemocnice," popsala událost policejní mluvčí Dagmar Jiroušková. Z nehody vyvázl bez zranění řidič ve věku 52 let. 

"Osobní auto skončilo v příkopu na střeše. Na místě jsme ošetřili dva zraněné muže. Oba byli transportování se středně těžkými zraněními cestou letecké záchranné služby na Emergency do Fakultní nemocnice Plzeň,“ upřesnila mluvčí Zdravotnické záchranné služby Plzeňského kraje Mária Svobodová.

"Alkohol byl vyloučen, škoda dosáhla zhruba 60 tisíc korun. Okolnostmi nehody se zabývají tachovští dopravní policisté," doplnila policejní mluvčí. 

Záchranářský vrtulník už během dne dopravil do nemocnice motorkáře, který havaroval u Merklína na jižním Plzeňsku a dále spolujezdce zraněného při nehodě osobního auta u Horních Polžic na Bezdružicku.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24