QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Auto se u Příkosic převrátilo na střechu. Uvnitř zůstala zaklíněná řidička – FOTKY

15.05.2020 7:34     15.05.2020 8:47

K vážné nehodě došlo v pátek 15. května ráno za Příkosicemi u odbočky na Štítov. Příčinou je zřejmě rychlá jízda. Zaklíněnou řidičku vyprostil hasič, který náhodou projížděl kolem.

1
123

Osobní auto havarovalo krátce před půl sedmou ráno. "Došlo k přetočení na střechu. Automobil zůstal na komunikaci. Uvnitř byla zaklíněna jedna osoba. Tuto osobu vyprostil před příjezdem jednotky příslušník z hasičské stanice Rokycany, který jel kolem. Následně si ji převzala zdravotnická záchranná služba,“ uvedl mluvčí Hasičského záchranného sboru Plzeňského kraje Petr Poncar.

"Z dosavadního šetření je zřejme, ze řidička ve věku 62 let v osobním autě Citroen jedoucí od Trokavce na Prikosice neměla přizpůsobit rychlost vozidla, které se dostalo do smyku a převrácené na střeše zůstalo v protisměru. Alkohol u řidičky nezjištěn s ohledem na zdravotní stav," sdělila policejní mluvčí Hana Kroftová s tím, že škoda činí zhruba 80 tisíc korun. Vyšetřování nehody nadále pokračuje. 

"Ženu zdravotnická záchranná služba transportovala s lehkým zraněním do Rokycanske nemocnice," doplnila mluvčí krajské záchranky Mária Svobodová.

FOTO: HZS PK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24