QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Auto skončilo na boku mimo silnici! Řidiče museli hasiči vyprostit skrz okno - FOTKY

07.03.2019 11:56

K havárii osobního auta museli vyjíždět záchranáři i hasiči k chatové osadě u Žinkov na Plzeňsku. Řidiče museli hasiči z auta vyprostit.

1
12

K havárii došlo ve čtvrtek dopoledne. Na místo zamířili okamžitě všechny složky IZS. V havarovaném autě zůstal uvězněný zraněný muž.

"Na výjezdu ze Žinkov směrem na Nepomuk došlo u chatové osady k dopravní nehodě jednoho osobního auta. Vozidlo se nacházelo na boku mimo komunikaci. Hasiči nejprve stabilizovali vozidlo a poté vyprostili jednu zraněnou osobu vyříznutím čelního skla," popsal zásah mluvčí hasičů Petr Poncar s tím, že hasiči následně muže předali do péče zdravotníků.

Na místo startoval i vrtulník letecké záchranky, který byl ale následně odvolán. "Muž ve věku 81 let byl transportován pozemní cestou do FN Plzeň Lochotín se středně těžkým zraněním," uvedla krajská záchranná služba.

"Vozidlo Škoda Fabia vyjelo z dosud nezjištěných příčin mimo komunikaci. Další okolnosti a příčina dopravnín nehody je předmětem dalšího šetření," doplnila mluvčí policie Iveta Kořínková.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24