Auto skončilo na střeše! Mladá řidička nezvládla zatáčku, dostala smyk - FOTKY

19.08.2019 12:56

Záchranné složky musely v pondělí vyjíždět k nehodě osobního auta na severním Plzeňsku. Vůz skončil na střeše. Mladá řidička nezvládla rychlost v zatáčce.

1
12

K havárii osobního auta došlo na silnici mezi Kozojedy a Liblínem. Vozidlo skončilo na střeše. Dost děsivě vypadající nehoda se naštěstí obešla bez vážnějších následků.

"Dvě osoby si převzala zdravotnická záchranná služba. Hasiči místo zajistili a zlikvidovali únik provozních kapalin," řekl k nehodě mluvčí hasičů Petr Poncar s tím, že k nehodě vyjížděli hasiči z Plas a dobrovolní hasiči z Kralovic. Zraněnou osobu záchranka převezla na chirurgickou ambulanci nemocnice v Rokycanech. Zranění naštěstí nebylo vážné.

Přesné příčiny nehody dál šetří policie. "Řidička, ročník 2000, při průjezdu pravotočivé zatáčky dostala smyk, vyjela mimo vozovku a následně se vozidlo převrátilo na střechu. Alkohol byl na místě vyloučen dechovou zkouškou. Řidička nepřizpůsobila rychlost," doplnila k nehodě mluvčí policie Ivana Jelínková.

K další nehodě musely záchranné složky zamířit na Rokycansko, kde se v zatáčkách mezi Radnicemi a obcí Chomle převrátilo osobní auto na bok.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24