QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Auto vjelo do domu s pečovatelskou službou, jedna žena je zraněná - FOTKY

31.05.2020 18:08     01.06.2020 13:02

Auto vjelo do domu s pečovatelskou službou v Tachově v neděli odpoledne. Zraněna byla jedna klientka. Řidič zůstává v nemocnici, je pod policejním dozorem.

auto
auto123auto

Auto zranilo jednu seniroku. "Z místa posádka RZP transportuje ženu 93 let s lehkým zraněním do Stodské nemocnice," upřesnila Andrea Divišová ze záchranné služby.

Auto vjelo do domu vchodovými dveřmi. Jak se auto do domu dostalo, vyšetřují policisté.

"Z dosavadního šetření vyplývá, ze v odpoledních hodinách najel do vstupní haly zařízení pro seniory v Tachově 32letý muž s osobním vozidlem Škoda Fabia. V souvislosti s tím došlo k pádu 93leté seniorky. Okolnosti, při kterých došlo k pádu a zranění ženy, zjišťujeme," uvedla mluvčí policie Dagmar Jiroušková. 

Řidič se snažil utéct. "Řidič se poté začal pohybovat po zařízení, ze kterého následně utekl do zahrad přilehlých rodinných domu, kde byl krátce na to zadržen tachovskými policisty. Dechová zkouška i test na drogy byly negativní. Okolnosti tohoto případu jsou nadále v šetření, zabývají se jimi tachovští kriminalisté," dodala tisková mluvčí policie.

Policejní vyšetřování nepochopitelné události pokračuje. "Ve věci jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu obecného ohrozeni. Zadržený muž je nyní hospitalizovaný v plzeňské nemocnici, je v péči zdravotníků a pod policejním dohledem. Motiv jeho jednání nelze v tuto chvíli zcela jasně určit - s největší pravděpodobnosti to bude předmětem odborného zkoumání,“ sdělila v pondělí před 13. hodinou policejní mluvčí Dagmar Jiroušková

foto: ZZSPK a HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24