QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Autodepokino má úspěch. Přidává další projekce

21.05.2020 9:10

Autokino na parkovišti v plzeňském areálu DEPO2015 ohlašuje další termíny. Bude promítat od 21. do 24. května a od 28. do 31. května.

2

Autokino vzniklo díky spolupráci DEPO2015, organizátorů filmového festivalu Finále a týmu zkušených produkčních. V dalších dnech chce navázat na úspěch z prvního promítacího víkendu.

Projekce probíhá přímo na parkovišti v DEPO2015 na LED obrazovku širokou 12 metrů. Jedná se o největší možnou kvalitu, co se týká velikosti, obrazu a zvuku. Pro diváky je připraveno i občerstvení s bezpečným roznosem přímo do vozu.

"Jsme ohromně rádi, že naši diváci jsou spokojení s konceptem a službami, které jim poskytujeme. Jsme nadšeni ze spolupráce s našimi partnery, kteří události poskytují tu nejlepší možnou kvalitu obrazu a servisu. Jsme přesvědčeni, že je jednou z nejlepších v České republice. Také díky tomu, že projekce probíhá na 12metrové LED obrazovce, můžeme nabídnout skvělý obraz i v podvečerních hodinách, kdy klasická projekce na plátno není možná. Díky tomu, že nám AutoDEPOkino dělá radost, dohodli jsme se na pokračování projektu a doufáme, že návštěvníci budou mít o naše projekce zájem i nadále,“ uvedl programový ředitel DEPO2015 Jan Štěpán.

Projekce začínají oba týdny ve čtvrtek, až do neděle poběží po dvou filmech denně, vždy ráno a večer. Od čtvrtka 21. května do neděle 24. května  se diváci se mohou těšit na snímky Chlap na střídačku, Mamma Mia! Here We Go Again, Pomáda, V síti, Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw, Hanebný parchanti, Jumanji: Další level a Spider-Man: Daleko od domova.

Vstupenky si zájemci mohou koupit v síti Plzeňské vstupenky nebo GoOut i přímo na místě. Kapacita areálu je 120 aut na jedno promítání.

FOTO: Marek Příhoda

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24