QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Babí léto bude pokračovat! Teploty vydrží nad průměrem až do konce týdne

14.10.2019 11:52

Po rekordně teplém víkendu se můžeme i dál těšit na celkem vysoké teploty. Ačkoliv se v dalších dnech bude postupně ochlazovat, teploty budou dál nadprůměrné...

Podzim_8.11.2016_051

Babí léto, které se v posledních dnech ujalo vlády, bude ještě chvíli pokračovat. Minimálně poměrně vysokých teplot si v příštích dnech ještě užijeme.

V pondělí se odpolední teploty vyšplhají až na 23 stupňů. Jasná nebo polojasná obloha nás bude provázet i v průběhu úterý, počítat bychom nicméně měli místy i s nízkou oblačností. V noci na úterý budou teploty mezi 13 a 9 stupni, přes den pak mezi 19 a 23 stupni.

Ve středu už se o něco ochladí, odpolední teploty budou už jen mezi 14 a 18 stupni. Od západu bude navíc přechodně i oblačno až zataženo a místy se vyskytně občasný déšť nebo přeháňky.

Čtvrtek přinese většinou polojasnou oblohu, ráno se místy objeví mlhy. Nejnižší noční teploty klesnou mezi 11 až 7 stupňů, nejvyšší denní budou mezi 14 až 18.

V pátek nás čeká oblačno až polojasno, místy ale bude opět zataženo nízkou oblačností. V noci naměříme 11 až 7 stupňů, přes den pak 15 až 19.

Vyhlídka počasí od soboty do pondělí podle ČHMÚ: "Polojasno až oblačno, zpočátku místy nízká oblačnost nebo mlhy. Od západu postupně až zataženo, místy s občasným deštěm nebo přeháňkami. Nejnižší noční teploty 11 až 6 °C, zpočátku při zmenšené oblačnosti a slabším větru kolem 4 °C. Nejvyšší denní teploty 15 až 19 °C, postupně 11 až 15 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24