QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Bazén na Lochotíně se mění. Nová okna přinesou úsporu energií – FOTKY

27.01.2020 9:30

Bazén v Plzni na Lochotíně obsadili v současné době stavbaři. V průčelí budovy probíhá za provozu výměna oken. Jaké úpravy se chystají dále?

IMG_4228
IMG_4228IMG_4218IMG_4220IMG_4221IMG_4224IMG_4225IMG_4227

V současné době probíhá v krytém bazénu v Plzni na Lochotíně výměna oken, která je nutná především z důvodu úspory energií. Pracuje se na průčelí budovy, nová okna dostanou prostory, které jsou společné pro všechny aktivity a cvičební sál.

"První etapa výměny oken bude hotová do dvou týdnů. V plánu je výměna všech oken v areálu. Chtěli bychom pokračovat s výměnou i u pětadvacetimetrového a dětského bazénu. Druhá etapa se začne letos projektovat, ale kdy dojde na její realizaci, záleží na finanční situaci města,“ vysvětluje ředitel plaveckého areálu města Plzně Tomáš Kotora.

Bazén na Lochotíně letos dostane také kompletně novou vzduchotechniku. "Soutěž na dodavatele už proběhla. Montáž začne v březnu tak, aby bylo vše hotovo do letní sezony. Jedná so o další významný krok v rámci modernizace areálu na Lochotíně,“ dodává Tomáš Kotora a připomíná, že veškeré úpravy proběhnou za plného provozu.

Stavební úpravy jsou v plném proudu také na městském bazénu na Slovanech. Více jsme psali zde.

FOTO: QAP.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24