QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Becher´klub měl setkání v Techmanii, přijel i filmový producent Wondreys - FOTKY

18.10.2021 12:33

Techmania Science Center v Plzni uvítala členy podnikatelského Becher´ klubu. Do Techmanie zavítal i Michal Wondreys, filmový producent, který spolupracoval na seriálu Comeback, Vinaři nebo Lajna.

Becher Klub_foto QAP_16
Becher Klub_foto QAP (2)Becher Klub_foto QAP (1)Becher Klub_foto QAP (3)Becher Klub_foto QAP (4)Becher Klub_foto QAP (6)Becher Klub_foto QAP (5)Becher Klub_foto QAP (8)Becher Klub_foto QAP (7)Becher Klub_foto QAP (9)Becher Klub_foto QAP (11)Becher Klub_foto QAP (10)Becher Klub_foto QAP (12)Becher Klub_foto QAP (14)Becher Klub_foto QAP (15)Becher Klub_foto QAP (13)Becher Klub_foto QAP (17)Becher Klub_foto QAP (16)Becher Klub_foto QAP (19)Becher Klub_foto QAP (18)Becher Klub_foto QAP (20)Becher Klub_foto QAP (21)Becher Klub_foto QAP (22)Becher Klub_foto QAP (24)Becher Klub_foto QAP (23)Becher Klub_foto QAP (25)Becher Klub_foto QAP (27)Becher Klub_foto QAP (26)

Becher´klub už 27 let sdružuje plzeňské podnikatele a představitele nejrůznějších firem. Ve čtvrtek 14. října od 18 hodin pro ně bylo naplánováno netradiční říjnové setkání v Techmania Science Center v Plzni.

Speciálním hostem byl český televizní producent, scénárista a režisér Michal Wondreys, který se podílel na seriálu Vinaři, Comeback a nejnověji také na sérii filmového seriálu Lajna 3.

Známý český producent vtáhl členy Becher´klubu do světa filmu. Podělil se o zajímavé historky z natáčení Comebacku nebo Lajny. Poté Michal Wondreys asistoval jako režisér při natáčení reklam, které produkovali a natáčeli osobně členové Becher´klubu. Samozřejmě si v reklamách i sami zahráli. Ti nejlepší pak dostali za svůj herecký výkon filmové Oscary. Jednu sošku si z Plzně odvezl i Michal Wondreys za nejlepší režii.

Během večera nechybělo tradiční občerstvení a malá prohlídka prostoru vědecko-zábavního centra. Zajímavosti se podnikatelé dozvěděli u jedné z největších atrakcí science centra. Van de Graaffův generátor si někteří osobně vyzkoušeli. Tento přístroj, s nímž se demonstruje mnoho zajímavých pokusů z elektrostatiky, umožňuje například vidět, jak působí elektrické pole, na vlastní kůži poznat elektrický náboj nebo si připomenout, co udělají dvě stejně nabitá tělesa přiblížená k sobě. Ti odvážnější si vyzkoušeli, jaké to je nabít se na 200 tisíc voltů.

foto: QAP.cz

 

Techmania Science centrum nabízí své prostory k pronájmu na nejrůznější akce. Pokud máte zájem o pronájem prostoru, kontaktujte přímo vedoucího návštěvnického provozu zde.

V případě zájmu o zprodukování celé akce na klíč (od myšlenky až po realizaci) kontaktujte produkční agenturu QAP Production s.r.o. Kontakt: Hradecká Martina (tel.: 602 654 351), hradecka@qap.cz.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24