QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Benefiční koncert podpoří Nadaci pro transplantaci kostní dřeně

27.03.2019 14:34

Přijďte si užít báječný gospel a ještě pomoct těm, kteří to potřebují! Chystá se tradiční benefiční koncert Gospel (až) na dřeň, kterým vyvrcholí víkendový workshop.

gospel1

Poslední březnovou neděli se chystá v Plzni již jedenáctý ročník benefičního koncertu Gospel (až) na dřeň. Předcházet mu bude workshop, jehož součástí bude letos i gospelová bohoslužba.

Koncert sboru Touch of Gospel a účastníků víkendového workshopu se odehraje v kostele Evangelické církve metodistické Maranatha v Husově ulici v Plzni. Veškeré vstupné z koncertu získá Nadace pro transplantace kostní dřeně.

Workshop povedou Ruth Waldron a David Daniel z Velké Británie, kteří naučí účastníky akce přibližně 8 až 10 písniček. Ty pak společně zazpívají na závěrečném koncertu workshopu, který vypukne v neděli 31. března od 18 hodin v kostele ECM Maranatha. 

Benefiční koncert Gospel (až) na dřeň pomůže Nadaci pro transplantaci kostní dřeně, která dostane peníze ze vstupného přímo na místě. Nadace finančně podporuje různé zdravotnické programy pro lidi s těžkými nemocemi krvetvorby a nádory, nábory či testování dobrovolných dárců dřeně. Více informací si můžete přečíst tady.

Vstupenky v ceně 150 korun budou k dostání na místě hodinu před koncertem. 

Podrobnosti k akci i informace o obsazenosti workshopů najdou zájemci zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24