Beseda o erotice v budoucnosti hodně pobavila - FOTKY

21.12.2017 11:36

Beseda o erotice s autorem scifi Janem Vavřičkou vyvolávala salvy smíchu. Nechybělo ani video, figurantka a "košilaté" vyprávění....

IMG_0285
IMG_0285IMG_0267IMG_0269IMG_0282IMG_0279IMG_0283IMG_0291IMG_0296IMG_0298IMG_0305IMG_0306IMG_0312IMG_0317IMG_0310IMG_0318

Třetí adventní neděli měli zájemci možnost oddechnout si v černošínském muzeu při autorském košilatém vyprávění.

Své povídky přijel předčítat a také i doplnit video projekcí a dialogy známý scifista a autor několika publikací Jan Vavřička ze Stříbra.

Povídky byly psány humorně a doplňující povídání posluchače častokrát rozesmálo. "Moc děkuji starostovi pohodového města Černošín panu Miroslavu Plincelnerovi a pracovnici Martině z informačního centra, které získalo ocenění Nejlepší infocentrum Plzeňského kraje 2017, za šanci vystoupit se svou šou Erotika v budoucnosti. Děkuji divákům, kteří dorazili, za pěknou atmosféru a podporu. Všichni jste byli úžasní a já se těším na další klubové vystoupení v Černošíně v roce 2018. Slibuji, že přidám ještě více vtipů. Těším se na vás! Přeji vám všem pohodový a klidný závěr roku 2017 a hodně štěstí a zdraví po celý rok 2018," vzkazuje všem autor Honza Vavřička, který ještě poslal vzkaz. "Za obrovskou odvahu chci pochválit paní Simonu, která na šou přijela ze Stříbra a ukázala nám všem svou velmi krásnou a běžně nedostupnou ba přímo manželem chráněnou chloubu. To jsem nečekal. Děkuji moc za odvahu," dodal.

Ze Stříbra přijela také Michaela Tóthová se svým manželem. "Přednáška Erotiky předčila mé očekávání. Byl to skvělý večer plný humoru. Moje prvotní obavy (on se určitě zeptá, pane Bože, ať se mě nezeptá) vzaly brzy za své a užila jsem si přednášku jak se patří. Honza je prostě humorista, baví ho to, a na každé jeho přednášce je to znát. Jen více takových akcí. A slečna měla opravdu krásné kalhotky," smála se Tóthová.

Zábavy si užila i Petra Koukolíková ze Stříbra. "Bylo to humorné, košilaté, ale ne sprosté. Rozhodně jsem se bavila. Byla jsem zvědavá, co to vlastně bude, dokonce, jak si slečna začala rozepínat kalhoty, tak jsem dost znejistěla, ale fakt mě to pobavilo. Pak jsem se koukla autorovi i na stránky, jsou zajímavé," uvedla stříbrská Koukolíková.


No, a kdo máte opravdu rád scifi a nejenom erotiku, podívejte se na autorovy stránky www.vanili.cz.

Foto: Martina Sihelská
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24