Bezdomovec si zřídil "brloh" pod mostem Milénia. Zabývat se tím budou úředníci

16.07.2019 12:52

Bezdomovec se usídlil pod mostem Milénia. Kolem sebe nahromadil kopce odpadků, ve kterých žil. Uklízet se mu ale nechce, se strážníky odmítl spolupracovat.

305630_2

Na stole úředníků centrálního obvodu v Plzni přibyde další případ ležení bezdomovců. Tentokrát k nim poputuje případ muže, který se usídlil po mostem Milénia a vytvořil kolem sebe v podstatě černou skládku.

"Muže spícího kolem sebe s nahromaděnými odpadky objevili strážníci Městské policie Plzeň – Střed při kontrole pod mostem Milénia. Nepořádek ve formě prázdných plastových lahví, kartónů, igelitových tašek a nedopalků cigaret strážníky probuzený 58letý muž původem z jižního Plzeňska jednoznačně arogantně odmítal uklidit," říká k případu mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Aktuální případ ale zdaleka není jediným podobným. Strážníci je řeší opakovaně na řadě míst Plzně. Většinou také všechny končí stejně, a sice na stole úředníků. Ani tentokrát to nedopadne jinak. "Přestupkovým jednáním spočívajícím ve znečištění veřejného prostranství se tak bude zabývat přestupková komise MO Plzeň 3," dodává mluvčí strážníků.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24