QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Běžecké závody zasáhnou o víkendu do provozu MHD v centru Plzně

16.04.2019 11:56

Běžecké závody, které se konají o nadcházejícím víkendu, zasáhnou do provozu autobusů v centru města. Autobusy hned dvou linek najedou na objízdné trasy.

autobus 33

"Z důvodu závodu Predator run v centru města budou dne 20. 4. 2019 v době od 8:00 do 14:00 odkloněny spoje linek č. 20 a 33 z náměstí Republiky," informovaly dopravní podniky.

Linka číslo 20 bude ve směru od Bílé Hory vedena z Malické ulice na most Generála Pattona, dále do sadů Pětatřicátníků, na Klatovskou do Americké až k Mrakodrapu. "Zastávky linky č. 20 ´Otýlie Beníškové´; ´Náměstí Republiky´ a ´Muzeum´ budou po dobu odklonu linky zrušeny a spoje linky č. 20 budou ve směru od Bílé Hory odbavovat v zastávkách ´Sady Pětatřicátníků´; ´U Práce´ a ´Mrakodrap´," upozorňují dopravní podniky. První spoj, který pojede po objížďce, odjíždí z Bílé Hory v 7:55. Na stálou trasu se navrátí autobusy od prvního spoje s odjezdem ze Zruče-Sence v 13:46.

Linka číslo 33 bude obousměrně odkloněna z Rondelu na most Generála Pattona, dále pojede do sadů Pětatřicátníků, na Klatovskou, do Americké, na Anglické nábřeží a Kopeckého sadů. Zastávky ´Rondel´ směrem do centra v ulici Otýlie Beníškové, ´Otýlie Beníškové´, ´Náměstí Republiky´ a ´Muzeum´ v Goethově ulici budou během odklonu zrušené. Autobusy budou stavět na Rondelu, v sadech Pětatřicátníků, u Mrakodrapu a přímo u muzea. První spoj vedený po objízdné trase pojede v 7:58 od muzea. První spoje vedené opět po stálé trase pojedou ve 13:58 od muzea a ve 14:00 z Košutky.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24