QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Bitka dvou opilých mužů vyděsila veřejnost

15.03.2021 8:16

Na veřejném prostranství opilý muž fyzicky napadl druhého, který předtím taktéž požil alkohol. Celou záležitost si převzala policie k šetření.

ilustrační foto_QAP foto

Ve středu 10. března odpoledne řešili policisté v Klatovech oznámení o výtržnosti. "Na chodníku v ulici Domažlické ve 13.25 hodin místní devětadvacetiletý muž fyzicky napadl třiapadesátiletého muže, kterého opakovaně udeřil pěstí do hlavy," uvedla mluvčí policie Dana Landmanová s tím, že podezřelý muž byl v posledních letech za obdobný trestný čin odsouzen podle rozsudku Okresního soudu v Karlových Varech.

Poškozený muž byl převezen zdravotníky do nemocnice k ošetření. "Provedená dechová zkouška byla u třiapadesátiletého muže s výsledkem 2,42 promile alkoholu," dodala Dana Landmanová.

Podezřelého muže policisté zadrželi o chvíli později a podrobil se také dechové zkoušce. "Přístroj se zastavil na hodnotě 1,38 promile. Mladší muž byl předveden na oddělení a po provedení úkonů propuštěn," řekla mluvčí policie a dodala, že policie ve věci zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví a případ dále prověřuje.

Foto: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24