QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Bitva Viktorky se Spartou je tady! Dojde na hymnu a měření fandění

14.05.2019 19:39

Napjatě očekávaný duel Viktorky se Spartou zpestří speciální doprovodný program.Čím hlasitěji budou diváci v Doosan Areně fandit, tím levnější budou mít pivo.

20181007_162154-1DX_9353

Před třetím kolem nadstavby fotbalové ligy, ve kterém se Viktorka Plzeň utká doma se Spartou, připravil západočeský klub pro fanoušky speciální bonusový program. Zápas se hraje ve středu 15. května od 17.30, brány Doosan Areny se ale otevřou už v 16 hodin.

Jedním z bonusů doprovodného programu bude klubová hymna, která tentokrát zazní těsně před utkáním poprvé naživo. "Ať stále vítězí Viktoria“ zazpívá přímo na trávníku operní zpěvák a fanoušek Viktorky Daniel Kfelíř.

"Viktorii Plzeň jde nyní o každý bod - ve středu ji na domácí půdě čeká prestižní zápas se Spartou Praha. Víme, že fanoušci jsou dvanáctým hráčem týmu a je jisté, že poženou jako obvykle hráče Viktorky k maximálnímu nasazení. Pivovar Gambrinus, partner Viktorky, se rozhodl poděkovat fanouškům za jejich celoroční podporu a zároveň je vyburcovat k co největší podpoře svého týmu výjimečnou motivací. V průběhu utkání pomocí unikátního systému několikrát změří fandění na stadionu, pokaždé bude potřeba překonat moderátorem stanovenou hladinu hluku,“ sděluje mluvčí klubu Václav Hanzlík.  Čím hlasitěji se bude ve středu ve Štruncových sadech fandit, tím levnější bude na stadionu pivo během přestávky a druhého poločasu.

"Na domácím stadionu máme skvělou bilanci i díky našim fanouškům. Jejich podporu vždy cítíme! Věřím, že tomu tak bude i ve středu a překonat určitou hranici fandění pro ně rozhodně nebude problém," dodává  k akci záložník Patrik Hrošovský.

Fanoušci by měli dorazit na utkání včas. Vstupenky na tento duel se ale už na stadionu prodávat nebudou. Bude však probíhat prodej lístků na poslední duel sezony s Baníkem a pokračuje volný prodej permanentek na příští sezonu. Klub dále upozorňuje, že od 15 hodin bude směrem do pivovaru uzavřena pivovarská lávka.

FOTO: FCVP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24