Boj s větrnými mlýny. Strážníci odhalili další ležení bezdomovců - FOTKY

09.01.2019 11:12

Strážníci v Plzni objevili další ležení bezdomovců. Řešení záležitosti bylo ale i tentokrát v podstatě marné. Skupince se nechtělo do jednání se strážníky, ani do uklízení.

268620_1
268620_1268620_2

Hlídka strážníků odhalila tábořiště bezdomovců pod mostem u parkovacího domu v centru města. Nechyběl nepořádek v okolí a ani jednání s bezdomovci opět nevedlo nikam.

"Muži ve věku od dvaačtyřiceti do šestašedesáti let spali na kartonech a kolem sebe měli značný nepořádek. I přes předchozí upozornění strážníků na páchání přestupkového jednání, kterého se dopouštěli, nebyla z jejich strany sjednána dosud žádná náprava. Věc nechtěli řešit na místě, z toho důvodu bude záležitost podstoupena na Městský obvod 3, Komisi k projednávání přestupků," říká k aktuálnímu případu mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

Podobné případy strážníci v Plzni řeší opakovaně. Jednání s lidmi bez přístřeší ale většinou nikam nevede. Do spolupráce a uklízení se jim nechce. Nedávno odhalili strážníci tábořiště muže bez domova pod mostem ve Štruncových sadech. Ani v tomto případě se mu nechtělo věc řešit a nakonec tak záležitost opět míří k rukám úředníků. Více zde.

FOTO: Městská policie Plzeň

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24