QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Bojová událost jara! Souboj Titánů Exclusive přinese velkou premiéru

25.03.2019 12:42

Hala Lokomotiva bude už v tomto týdnu dějištěm velké bojové události. Chystá se Souboj Titánů Exclusive. Poprvé v České republice přinese zápasy Pro Exhibition pyramidovým způsobem.

2018.11.17-22.43.08-1145s

Fandové do bojových sportů už nejspíš odpočítávají dny. V tomto týdnu se v Plzni chystá další z legendárních galavečerů Souboj Titátnů. Tentokrát bude v sobotu 30. března Sportovní hala města Plzně na Slovanech hostit Souboj Titánů Exclusive.

Jako tradičně si organizátoři přichystali i novinku. Vůbec poprvé v České republice budou na programu zápasy Pro Exhibition pyramidovým způsobem ve váze 83,9 kilogramů. Ty umožňují nejen amatérům, ale i profesionálům zápasit ve čtvrfinále a semifinále bez záznamu do profesionálního rekordu. Až finálový zápas se zapisuje do profesionálního rekordu sherdog. Na programu bude čtvrtfinále, tedy první kolo o čtyřech zápasech.

Diváci ovšem nepřijdou ani o další velká klání. V ringu se představí domácí i zahraniční borci v zápasech MMA, Muay thai a K-1 Prestiž.

Vstupenky jsou již v předprodeji, pořídit je můžete na recepci HIT reality Plzeň v Jedlové ulici každý den v době od 7 do 17 hodin. Přímo v den akce budou pokladny haly Lokomotiva otevřené od 17 hodin, samotné zahájení proběhne v 18 hodin.

Program večera najdete zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24