QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Bouřlivák David Limberský bude dál oblékat dres Viktorky. Smlouvu prodloužil o rok

01.07.2020 18:27

Včera se mu narodila dcera Lilien a stal se tak trojnásobným otcem, dnes ve středu 1. července David Limberský prodloužil smlouvu s Viktorií Plzeň. 

1

Šestatřicetiletý David Limberský je viktoriánem už od roku 1990, kdy začal nastupovat v plzeňských přípravkových kategoriích. Celkově má v lize odehráno 383 soutěžních zápasů, z toho hned 370 v plzeňských barvách. Dalších 81 zápasů pak za Viktorku odehrál v evropských pohárech.

Zkušenému levému bekovi měla po konci aktuální sezony vypršet smlouva, nyní ale dochází k jejímu prodloužení o další rok. 

"S Davidem jsme měli dohodu, že si ke konci sezony sedneme k jednomu stolu společně s trenérem i sportovním ředitelem a pobavíme se o budoucnosti. Svými výkony na hřišti jednoznačně ukázal, že je pro tým přínosem, zájem na pokračování byl z obou stran. Poměrně rychle jsme se tedy domluvili na prodloužení smlouvy o jeden rok,“ uvedl generální manažer klubu Adolf Šádek.

"Jsem rád, upřímně jsem si nedovedl představit, že bych měl nyní končit. Včera se mi narodila dcera, dnes jsem se dohodl s klubem mého srdce na další smlouvě, užívám si každý den a mám pořád spoustu sil i elánu. Budu makat a věřím, že nás s týmem čeká skvělá sezona,“ řekl David Limberský.

"Jsem rád, že jsme se dohodli. Bylo to takové vyústění toho, že jsme si celé jaro říkali, že uvidíme, jaké to bude. Z obou stran je chuť a vůle, takže jsem rád, že se to povedlo a ve Viktorce budu další rok,“ dodal obránce.

ZDROJ, FOTO: FCVP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24