QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Brutální útok v Plzni, po napadení u autobusáku zemřel muž

15.12.2018 12:32

Policisté z Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje prověřují násilný trestný čin. U autobusového nádraží v Plzni byl napaden muž. V nemocnici zemřel.

QAP_FOTO

46letý muž byl převezen s vážným úrazen do nemocnice, kde přes veškerou snahu lékařů zemřel. K napadení došlo v pátek u autobusového nádraží.

"Kriminalisté z Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje prověřují násilný trestný čin, ke kterému došlo 14. prosince kolem 17 hodiny venku na ulici před centrálním autobusovým nádraží v Plzni," potvrdila mluvčí policie Iveta Kořínková.

Mělo dojít k napadení mezi muži ve věku 46 a 57 let.

"Venku na ulici byl 46letý poškozený napaden údery a sražený k zemi. S vážným zraněním hlavy byl převezen do nemocnice, kde i přes veškerou snahu lékařů zemřel. Policisté intenzivně pátrali po podezřelém muži a následně se operativně zkontaktovali s podezřelým, který se dostavil ve večerních hodinách na obvodní oddělení policie Plzeň-střed. Padesátisedmiletý muž je v současné chvíli umístěný na policejních celách,"uvedla dále mluvčí policie.

Kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ublížení na zdraví s následkem smrti.

Zatím není jasné, proč k útoku došlo. "Co vedlo muže ke spáchání tohoto násilného trestného činu a jaký byl jeho motiv, ukáže až další šetření. Vzhledem k probíhajícím úkonům trestního řízení není možné k případu sdělovat bližší informace," sdělila dále Iveta Kořínková.

iustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24