QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Brutální zloděj! Automat s telefony v obchodě v centru Plzně rozbil palicí! VIDEO

23.07.2019 14:58

Hodně drsným způsobem šel zatím neznámý zloděj na automat s telefony v jednom z obchodních domů v centru Plzně. Doslova ho rozmlátil palicí! Podívejte se na VIDEO!
 

Policie věc šetří jako pokus o krádež a také poškození cizí věci. "Tohoto jednání se měl dopustit dosud neustanovený pachatel v obchodním domě v centru města dne 10. července 2019, krátce po páté hodině ráno. Přinesenou palicí udeřil několikrát do výherního automatu s mobilními telefony nezjištěných značek, čímž došlo k celkové destrukci bezpečnostní čelní skleněné výplně automatu. Pachateli se nepodařilo zmocnit jeho obsahu a z místa následně utekl," říká m luvčí policie Veronika Hokrová.

Policisté se případem začali zabývat a získali i kamerový záznam, na kterém je zachycena podezřelá osoba při pokusu se zmocnit věcí. Teď policie shání svědky. "Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou kamerovém záznamu, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158," dodává policejní mluvčí.

 

 

VIDEO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24