QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Bývalý starosta Dobřan Marek Sýkora náhle zemřel

24.02.2020 12:11

Lídr Sdružení nezávislých v Dobřanech Marek Sýkora odešel v pouhých 43 letech. Účast pozůstalým lze vyjádřit zápisem do kondolenční knihy na radnici.

1

Smutnou zprávu oznámilo na svém facebookovém profilu Sdružení nezávislých v Dobřanech: "Marek Sýkora, náš lídr, skvělý kamarád, přítel a hlavně táta od rodiny nás navždy opustil. Vzpomínky zůstanou na jeho neskutečný přehled a ohled za občany Dobřan, Vodního Újezda a Šlovic. Jeho práce byla bezmezná, vždy na úkor svého volného času a bohužel i zdraví. Obrovskou vzpomínkou, která v našich srdcích zůstane, bude historicky 1. půlnoční překvapení na Společenském plesu. Nikdy na Tebe nezapomeneme.“ Marek Sýkora náhle zemřel v pátek 21. února.

Na dobřanské radnici je k dispozici kondolenční kniha. Zápisem mohou občané vyjádřit účast pozůstalým. Marek Sýkora byl starostou Dobřan v letech 2010-2014. V zastupitelstvu působil od roku 2002, v letech 2002-2017 vykonával funkci člena městské rady.

Kniha bude k dispozici do konce tohoto týdne. V pondělí 24. února po uzavření radnice bude přenesena do budovy hasičské zbrojnice, kde se sejde zastupitelstvo města. I tam ji mohou zájemci podepsat.

FOTO: Dobřanské listy

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24