QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Černá pasažérka napadla revizora! Skončil v péči lékařů

03.12.2018 13:01

Černá pasažérka v Plzni zaútočila na revizora tak, že musel nakonec vyhledat lékařské ošetření. Útoky na revizory jsou poměrně častým jevem...

FOTO_Pavel Němeček (1)

Policie v plzni řeší další incident, kdy došlo k napadení revizora. Tentokrát na kontrolora zaútočila černá pasažérka tak, že musel následně vyhledat lékařské ošetření.

K útoku došlo v ranních hodinách. "Tomuto jednání měla předcházet jízda bez platného jízdného. Cestující byla po vystoupení z dopravního prostředku revizorem na zastávce vyzvána k prokázání platné jízdenky. Žena se tomuto nejpve verbálně a následně i aktivně fyzicky bránila, odmítla spolupracovat a prokázat svou totožnost, a to i přivolané policejní hlídce," říká mluvčí policie Veronika Hokrová.

Policisté na místě ženu zajistili a převezli na služebnu. "Revizor utrpěl při fyzickém ataku zranění. Sám si následně vyhledal zdravotnické zařízení k lékařskému ošetření. Policisté tento incident řeší s 48letou ženou jako přestupek proti občanskému soužití a případem se dále zabývají," dodává policejní mluvčí.

Útoky na revizory v plzeňské MHD jsou dost častým jevem. Krom nadávek černí pasažéři mnohdy skutečně neváhají přejít k fyzickému útoku. S čím vším se revizoři v Plzni potýkají, se dočtete v článku zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24