QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Černý pátek na silnicích! Během hodiny došlo v kraji ke třem vážným nehodám

07.08.2020 9:52     07.08.2020 10:44

Všechny záchranářské složky vyjely v pátek 7. srpna dopoledne do Chodové Plané, kde se srazil traktor s osobním autem. Zasahovaly také u střetu dvou aut poblíž Běšin.

sanitka

Kolem půl desáté dopoledne se v ulici Pohraniční stráže v Chodové Plané na Tachovsku střetlo osobní auto s traktorem. V jednom z vozidel zůstal zaklíněný muž.

"Muže ve věku 50 let transportujeme se středně těžkým poraněním a plně při vědomí do nemocnice v Chebu,“ sdělil Vítězslav Sladký ze Zdravotnické záchranné služby Plzeňského kraje.

Další vážná nehoda se odehrála u Běšin na Klatovsku. Zde se střetla dvě osobní auta, i v tomto případě zůstal jeden muž zaklíněný ve voze.

"Muže transportujeme se středně těžkým poraněním na urgentní příjem fakultní nemocnice v Plzni na Lochotíně. Otřesená žena z druhého automobilu byla převezena k dalšímu vyšetření do Klatovské nemocnice,“ upřesnil Vítězslav Sladký.

"Řidič ročník 1988 z Kolinecka jel s vozidlem Peugeot po I. třídy číslo 27 a odbočoval směrem na Běšiny v době, kdy byl předjížděn dalším vozidlem značky Škoda Fabia, řidičky 1987 z Prahy a došlo k bočnímu střetu vozidel," informovala policejní mluvčí Dana Ladmanová.

K nejvážnější nehodě došlo mezi Bezděkovem a Přívěticemi, přes veškerou snahu záchranářů na místě podlehla svým zraněním starší žena. Více jsme psali zde.

FOTO: ilustrační, Milan Janoch

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24