QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Chcete být originální? Zamiřte na MINT Market

15.08.2019 17:55

Již poosmé se k nám do Plzně vrací v rámci festivalu Živá ulice oblíbený MINT Market, který vám umožní obohatit nejen svůj šatník, ale i svou domácnost o originální kousky.  

marekt
marektmarket 3market2

Ještě v pátek 16.8. budete mít jedinečnou příležitost v ulici Bedřicha Smetany v centru Plzně narazit na stánky, které přímo praskají ve švech originálními kousky. Kousky, které nepořídíte v žádném obchodním řetězci. Kousky, které byly dělány s láskou. 

Prodejci, kterých se tento rok sešlo dobrých 40, nenabízí pouze oblečení, či bižuterii, ale i různé delikatesy a věci do domácnosti. Pokud chcete vědět více o samotných prodejcích, klikněte zde.  

Většina nabízených zboží jsou právě ekologické k životnímu prostředí, takže pokud se nejen rádi hezky a hlavně originálně oblékate, ale i životní prostředí vám není lhostejné, tento market je trefa do černého.   

Nákup a výběr zboží vám zpříjemní poslech hudby z nedaleké Anděl Café Stagee a nechybí ani stánky s naším jedinečným plzeňským pivem a něčím dobrým k zakousnutí, zkrátka řečeno: Dobrá atmosféra zaručena

Zda se vám nepodaří zavítat do ulice Bedřicha Smetany tento pátek, neváhejte, MINT Market se koná i v dalších městech po celé České republice. 

Přehled míst, kde se jednotlivé Mint Markety konají, můžete sledovat zde

Foto: qap.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24