QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Chcete být součástí seriálu Policie Modrava? Stále se hledají komparzisté

06.05.2021 17:25

Nezadržitelně se blíží natáčení nových dílů úspěšného seriálu Policie Modrava. Kdo by chtěl být součástí tohoto projektu, může se stále registrovat do komparzních a epizodních rolí.

Modrava

Již dříve jsme Vás informovali o natáčení nových dílů divácky oblíbeného seriálu Policie Modrava (odkaz na článek ZDE). Začátek natáčení se nezadržitelně blíží, naplánován je na konec května. Kdo by se chtěl natáčení zúčastnit jako komparzista, má stále šanci. "Přihlášení do castingu je stále možné, zájemci se mohou hlásit i v průběhu natáčení," uvedla Jana Prokůpková, castingová ředitelka Casting -Barrandov Jana Prokůpková.

Vítání jsou především lidé, kteří žijí v místech natáčení a jejich okolí (Annín, Srní, Dlouhá Ves, Hartmanice, Kašperské Hory, Modrava, Železná Ruda a další šumavské či pošumavské obce. Hlásit se však mohou i občané z Klatov a Plzně.

Natáčení by podle původních plánů mělo začít koncem května, probíhat pak bude v letních měsících. "Zájem o účast v seriálu je obrovská. Hledáme přes 500 lidí všech věků, od velmi malých dětí přes lidi středního věku až po dědečky a babičky. Postupně si ze zájemců vybíráme a voláme jim," dodala Jana Prokůpková s tím, že kvůli aktuální epidemické situaci se registrace i casting provádí výhradně elektronicky. Více se dozvíte zde.

Nové díly by se měly na TV Nova vysílat v průběhu roku 2022, diváci se mohou těšit na všechny oblíbené hrdiny známé z předchozích dílů.

Foto: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24