Chladné počasí se loučí! Teploty budou postupně stoupat ke dvaceti stupňům

15.04.2019 7:02

Na úvod týdne přichází meteorologové s dobrými zprávami. Chladným dnům je konec. Tento týden přinese oteplení a také slunečnou oblohu. Velikonoce bychom si měli skutečně užít!

foto-qap-cz (9)

V pondělí bude postupně polojasno až jasno s teplotami mezi 10 a 14 stupni. Slunečno nás čeká i v úterý, kdy se k jasné nebo skoro jasné obloze přidají odpoledne teploty mezi 11 a 15 stupni. V nic ale bude hodně chladno. Teploty spadnou mezi +1 až -3 stupně. 

Ve středu nás čeká jasno až polojasno. Nejnižší noční teploty budou mezi +2 až -2 stupni, nejvyšší denní pak mezi 13 až 17.

A oteplování bude pokračovat. Čtvrtek bude ve znamení polojasné až jasné oblohy, jen přechodně by mělo být až oblačno. V noci naměříme 5 až 1 stupeň, přes den 16 až 20 stupňů. V pátek si také užijeme slunečného počasí a teplot dokonce mezi 18 a 22 stupni. V noci klesnou teploty mezi 5 až 1 stupeň. 

Vyhlídka počasí od soboty do pondělí podle ČHMÚ: "Polojasno až jasno, postupně při zvětšené oblačnosti místy přeháňky. Nejnižší noční teploty 6 až 1 °C. Nejvyšší denní teploty 15 až 20 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24