Chtějí se Vaše děti učit s plzeňskými fotbalisty? Od pondělí mají tu možnost

19.10.2020 10:28

Protože jsou uzavřeny školy a děti absolvují distanční výuku, rozhodla se plzeňská Viktorka také pomoci a nabízí dětem prvního stupně sérii viktoriánských úloh.

20-10-skoly-web

Každý den jiný předmět s jiným fotbalistou. "Vlastivěda se Zdeňkem Ondráškem, angličtina s Jeanem-Davidem Beauguelem či čeština s Lukášem Kalvachem. Pět dní, pět předmětů. A na každý speciální úlohy. Tak vypadá projekt „Viktorka pomáhá s výukou“, který startuje v pondělí 19. října," sdělil Václav Hanzlík.

Úkoly jsou zaměřeny jen pro děti z prvního stupně základních škol. „Zaměřili jsme se na nejmenší, tedy žáky prvního stupně základních škol. Našim cílem je přispět zábavnou formou k výuce, kterou teď mají z domova. Účast je samozřejmě dobrovolná, ale věříme, že se zapojí co nejvíce dětí,“ představuje projekt mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Děti se mohou těšit na pět okruhů úkolů...

Pondělí – čeština s Lukášem Kalvachem
Úterý – angličtina s Jeanem-Davidem Beauguelem
Středa – vlastivěda se Zdeňkem Ondráškem
Čtvrtek – matematika s Alešem Hruškou
Pátek – kreativní pátek s Alešem Čermákem

Každý den budou aktuální úlohy ke stažení zde.

Na konci týdne pak stačí zaslat emailem nebo poštou vyplněné úkoly. „Úkolem každého žáka bude splnit všech pět předmětů a doručit nám listy vyplněných úloh. Ze všech správných řešitelů následně vybere každý hráč 3 vítěze pro každý den, kterému zašle malý viktoriánský dárek,“ vysvětluje mluvčí klubu.

Foto: FC Viktoria Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24