QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Cílem pachatelova záměru se stala trafika - FOTO

16.04.2021 14:00

Neznámý pachatel vykradl jednu ze stojících trafik v Plzni na Borech. Kromě tabáku, kartonů cigaret a jízdenek zloděj odcizil i uloženou tržbu za desítky tisích korun. Po pachateli nyní pátrá policie.

ViewImage.aspx-5
ViewImage.aspx-5ViewImage.aspx-4ViewImage.aspx-6

Cílem zloděje se stala samostatně stojící trafika v Plzni na Borech, do které se v nočních hodinách ze středy 14. na čtvrtek 15. dubna 2021 násilím vloupal. Zloděj si počínal jako slon v porcelánu.

"Nejprve násilím poškodil vstupní dveře do trafiky, do které vnikl a celou prohledal. Z ní si s sebou odnesl zatím nespecifikované množství baleného tabáku, kartonů cigaret, lístků na MHD a poštovních známek. V hledáčku zloděje skončila i celá zásuvka od kasy, kterou doslova násilím odňal od přívodního kabelu a dále vnikl do trezoru, kde byla uložena tržba v desítkách tisíc korun. Při odchodu pachatel po sobě zanechal spoušť a přivodil svým jednáním starosti poškozené společnosti a hmotnou škodu za desítky tisíc korun," říká policejní tisková mluvčí Veronika Hokrová.

Přivolaní borští policisté na místě činu zajistili maximálně možný počet stop, ohledali a zadokumentovali místo činu a dále ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádež a po pachateli pátrají. 

 

Foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24