QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Cizinec se obnažoval před dětmi na hřišti v Rokycanech! Hrozí mu dva roky vězení

28.10.2019 14:47

Policie dopadla muže, který se obnažoval před dětmi na dětském hřišti v Rokycanech. Pomohly zejména záznamy z kamerového systému. Cizinec je stíhaný kvůli výtržnictví.

foto-qap-cz (37)

Rokycanští policisté se zabývají případem cizince, který se svlékal před dětmi na jednom z hřišť v Rokycanech. Díky záznamům z kamer se ho policistům podařilo dopadnout.

"Na základě oznámení se rokycanští policisté zabývají případem, kterého se měl dopustit muž, který se na volně přístupném místě obnažoval před nezletilými dětmi. Policisté prověřovali veškeré okolnosti a díky záznamu z kamerového systému se jim podařilo ustanovit podezřelého sedmačtyřicetiletého cizince, který se policistům k jednání doznal," říká mluvčí policie Hana Kroftová.

Cizinci nyní hrozí až dva roky za mřížemi. Policie ho stíhá kvůli výtržnictví. "Muž je obviněn, že se měl na dětském hřišti v Rokycanech před čtyřmi nezletilými dětmi obnažovat. K žádnému fyzickému kontaktu s dětmi nedošlo. Nyní cizinci v případě uznání viny hrozí v pravomocném rozhodnutí až dvouletý pobyt za mřížemi," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24