Co nového u Viktoriánů? Podcasty, zimní příprava a výročí

02.01.2021 13:00

Na závěr roku 2020 překvapila "Viktorka" prvním dílem nového podcastu a při přípitku připomnělo vedení FC letošní významné výročí. Hráči už se také chystají na jarní ligovou část.

97662-635622948390051290-970x545-vcenterhcenter

K prvnímu společnému tréninku se hráči sejdou v neděli 3. ledna 2021. Dvoutýdenní tréninkový blok stráví tým v domácím prostřední, na programu je i jeden přípravný duel - v sobotu 9. ledna přijede do Doosan Areny druholigový Hradec Králové. Vzhledem ke krátké zimní přestávce a aktuální epidemiologické situaci museli hráči oželet tradiční zahraniční soustředění. Jarní ligová část odstartuje v neděli 17. ledna, kdy Viktoriáni vycestují do Příbrami. 

Velká část roku 2021 bude u Viktoriánů věnována oslavám významného jubilea. Letos to totiž bude 110 let, co se uskutečnila ustavující valná hromada klubu. Výročí bude klub připomínat a oslavovat různými způsoby. Představeno bude například výroční logo, vzpomínat se bude na důležité a velké momenty klubové historie a chystá se program pro všechny věkové kategorie. 

„Program se snažíme připravovat tak, aby si v něm každý viktorián našel to svoje. Konkrétní události budeme našim fanouškům postupně představovat,“ vysvětluje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Do nového roku vstoupila Viktorka s novým podcastem, jehož prvním hostem byl Daniel Kolář. V každém podcastu můžou fanoušci čekat delší rozhovory se zajímavými osobnostmi spojenými s klubem. Nové epizody najdete jak na YouTube kanálu FC Viktoria, tak i v tradičních podcastových aplikacích:

  • Apple podcasts
  • Spotify
  • Google Podcasts

Foto: Ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24