Co se chystá na Tachovsku? Plesy, besedy a další zábava

28.01.2019 12:58

Jaké akce se chystají na Tachovsku? Budou se vyhlašovat nejlepší sportovci, proběhnou plesy, nejrůznější besedy a další akce. Podívejte se na naše tipy.

Tachov vylet k rozhledně Vysoká (3)
  • Vyhlášení nejlepších sportovců Tachovska 2018

Stříbro - Vyhlášení nejúspěšnějších sportovců Tachovska roku 2018 se bude konat ve stříbrském kulturním domě 31. ledna od 18 hodin. 

 

  • ZUŠ zahraje v kladrubském muzeu

Kladruby - Žáci základní umělecké školy v Kladrubech připravují Pololetní koncert žáků. Ten se bude konat konat 30. ledna od 17 hodin v kladrubském muzeu.

 

  • Bude vyprávět o Severní Korei

Tachov - V tachovském klubu Sedmdesátka chystají zajímavou přednášku o Severní Korei. Vyprávět o tamním životě přijede cestovatel Vladimír Váchal z Plzně. Návštěvníci mohou kromě vyprávění ocenit také fotografie. Přednáška se koná 31. ledna od 19 hodin.

 

  • Učitelé chystají ples

Kladruby - Učitelé kladrubské školy připravují tradiční Učitelský ples. Ten se bude konat v pátek 1. února od 20 hodin v sále U koruny. K tanci i poslechu zahraje skupina George band. Návštěvníky čeká i půlnoční překvapení. Vstupné 150 korun, předprodej je na Městském úřadu v Kladrubech.

 

  • Dětský maškarní rej

Stříbro - Dětský maškarní rej plný her a soutěží plánují ve Stříbře na 3. února od 15 hodin v tamním kulturním domě. Dětem se budou věnovat herci z hudebního divadla Hnedle vedle.

 

  • Fotosvět jako vzpomínka na kamaráda

Černošín - Výstava fotografií Im meroiam pod názvem Fotosvět, je vzpomínkou na stříbrského fotografa Květoslava Jiránka. Snímky zachycují cestování po světě. Vernisáž je plánována na 1. února v 17 hodin v černošínském muzeu a návštěvníci ji mohou vidět každý den od 10 do 16 hodin (mimo neděle) až do 4. března 2019. (sih)

 

  • Kameny našeho domova

Černošín - Město Černošín ve spolupráci s Muzeem Sokolov zvou na besedu s geologem Petrem Rojíkem. Ta se bude konat 7. března od 17 hodin v černošínském muzeu. Návštěvníci se dozví mnohé o různých důlních dílech, minerálech, ale i něco z okolí regionu. (sih)

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24