QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Cyklista Zdeněk Štybar trávil dovolenou ve Stříbře - FOTKY

07.07.2020 13:18

Na dovolenou do Stříbra přivezl i rodinu své manželky Ine a všichni zde společně oslavili páté narozeniny synka Lewise. Rodina se také vydala na výlety po blízkém okolí.

1.
2.1.3.

Letní dovolenou trávil český profesionální cyklista a cyklokrosař, trojnásobný mistr světa v kategorii elite, Zdeněk Štybar ve Stříbře, kde má rodiče. Kromě pravidelných tréninků na kole využil svůj volný čas k setkávání s přáteli a také k výletům po okolí.

Ale nejvíce si cyklista užíval své rodiny a oslavy pátých narozenin synka Lewise. "My už je neviděli od Vánoc, pak byly uzavřené hranice kvůli koronaviru, aspoň přes sociální sítě jsme komunikovali. Teď jsme si ho užili celé dva týdny a byla zde i rodina Ine z Belgie, společně jsme oslavili páté narozeniny malého Lewise.  Jsem rád, že to takhle vyšlo. No, a za pár dní, tedy počátkem srpna, už náš Zdeněk zahajuje cyklo sezonu prvními závody," uvedl otec cyklisty Zdeněk Štybar starší ze Stříbra.

Zdeněk Štybar mladší vzal svou rodinu i na vycházku po městě, nezapomněli se podívat do hornického skanzenu u řeky Mže. "Říkal, že u nás ještě vlastně nikdy nebyl, neměl čas, jen jednou snad na hornickém Mikuláši. Tak jsme je všechny provedli, vypravili jsme jim i hornický vláček kolem řeky. Dokonce se tu objevili fanouškové, kteří se chtěli s panem Štybarem fotit. Děkujeme za návštěvu," uvedl místopředseda hornického spolku Karel Neuberger.

Foto: K.Neuberger, M. Sihelská

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24