Cykloprohlídky pokračují! Tentokrát se pojede po vyhlídkových místech u Plzně

06.07.2019 11:04

Tradiční cyklorpohlídky v Plzni i jejím okolím nemají pauzu ani během prázdniny. Cyklistická sezóna je v plném proudu, tak se vydejte na výlet! Pojede se po vyhlídkových místech!

Cykloprohlídky v Plzni a jejím okolí pokračují i v průběhu prázdnin. Příští čtvrtek se cyklisté vydají kolem Plzně navštívit několik vyhlídkových míst.

"Nejde ani tak o rozhledny, jako spíš místa s pěkným rozhledem do kraje a na město, která lákala již dříve a nyní jsou spíše opomenutá. Turisté totiž chodí nejčastěji na plzeňskou věž nebo na rozhledny na Sylvánu nebo na Chlumu,“ říká cykloprůvodkyně Radka Žáková, která cyklisty na místa zavede. Čtvrteční odpolední cykloprohlídka "Plzeňské zajímavosti a výhledy“ patří k těm kratším v délce kolem třiceti kilometrů.

Nejvhodnější pro cykloprohlídku jsou kola horská nebo treková. Účastníkům doporučujeme vzít s sebou svačinku, dostatek tekutin, větrovku či pláštěnku a výbavu pro výměnu píchlé duše. Stejně jako loni, dostane každý účastník na konci prohlídky certifikát se svým jménem, datem a počtem ujetých kilometrů.

Sraz účastníků je ve čtvrtek 11. července v 16:30 u Infocentra na náměstí Republiky.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24