QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

DAIKIN v sobotu 23. října otevře své brány široké veřejnosti

15.10.2021 12:55

V sobotu 23. října DAIKIN přivítá nejen potencionální zájemce, ale i technické nadšence či zvědavce, kterým umožní prohlídky svých testovacích laboratoří, odprezentuje unikátní vývojové projekty a mnoho dalšího.

ACT_Daikin_08

Brány závodu se budou otevírat v 10 hodin a do 15. hodiny se návštěvníci mohou těšit i třeba na soutěž o čističku vzduchu nebo bohaté občerstvení.

DAIKIN je jeden z klíčových regionálních zaměstnavatelů a do svého areálu pouští veřejnost nanejvýš jednou ročně, a to právě nyní při příležitosti Dni otevřených dveří vývojového centra, kde si zájemci mohou prohlédnout vývojové středisko. V tento den si potencionální zájemci o zaměstnání mohou projít vnitřní prostory a zástupců společnosti se zeptat na případné dotazy.

Jelikož se DAIKIN stále rozrůstá a ve svém areálu staví další výrobní halu, hledá více než 200 nových pracovníků a to na mnohé pozice. Novým kolegům může nabídnout nejen jistotu výdělku, ale i náborový bonus až 30 000 Kč, nadstandardní platové ohodnocení a docházkové bonusy. Proto se doražte podívat za brány významného plzeňského zaměstnavatele.

Daikin DOD uvodka

foto: QAP

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24