Další nehody, silnice na jižním Plzeňsku zcela uzavřená

25.11.2018 9:38     25.11.2018 10:54

Víkend je v regionu ve znamení nehod. Na jižním Plzeňsku se stala po osmé hodině nehoda, která zcela uzavřela silnici. K další nehodě došlo ráno na severním Plzeňsku u obce Horní Bříza.

DSC02716

V neděli po osmé hodině ráno došlo k nehodě na jižním Plzeňsku, a to na silnici 19 u obce Míšov. Po střetu dvou vozidel je silnice zcela uzavřena. Objízdná trasa vede: obousměrně Rožmitál pod Třemšínem sil. II/191 směr Starý Smolivec, dále směr Radošice a dále po silnici II/177, na silnici I/19, směr Spálené Poříčí. Na místě zasahuje záchranka, policie i hasiči.

"Z místa nehody jsme transportovali 3 muze se středně těžkým poraněním do FN Plzeň při vědomí. Nikdo nebyl přímo ohrožen na životě," uvedla k rozsahu zranění mluvčí záchranky Veronika Albrechtová.

K další nehodě došlo v neděli ráno na silnici 27 u obce Horní Bříza na severním Plzeňsku. Před Kaznějovem havarovalo jedno osobní auto, na místě zasahují rovněž složky IZS. Auto narazilo po nehodě do stromu. "Záchranná služba odvezla muže r. 1969 při vědomí do FN Plzeň, muž není přímo ohrožen na životě," uvedla mluvčí záchranky.

U Chanovic dělala v neděli ráno problémy řidičům ledovka, tady havarovalo jedno osobní auto. Skončilo mimo komunikaci. Tato nehoda je naštěstí bez zranění.

K celé řadě nehod došlo během soboty, kdy byly silnice kluzké. Psali jsme zde.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24